Emléktáblák koszorúzása
2014. szeptember 13., szombat, 09:45

A "Badacsonyi Szüret 2014." rendezvény keretében került sor  az Ibos és Ramassetter Emléktáblák, valamint a Badacsonyi Szőlészek és Borászok Emlékoszlopának koszorúzására.

A NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, Badacsonytomaj Város Önkormányzata, Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye, a Badacsonyi Borvidék Hegyközségi Tanácsa, az Ibos Család és a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében, a Kutatóintézet épületén elhelyezett Ibos és Ramassetter Emléktáblák koszorúzására került sor  2014. szeptember 13-án. Az Ibos család képviseletében beszédet mondott Ibos Zoltán és elhelyezte koszorúját az Emléktáblán.

Ezt követően a Kutatóintézet képviseletében Dr. Májer János és Szőke Barna, valamint a Badacsony Hegyközség képviselői  is elhelyezték a koszorúikat.

A megemlékezés urtán a résztvevők levonultak a Badacsonyi Dísztérre és megkoszorúzták a Badacsonyi Szőlészek és Borászok Emlékoszlopát. Beszédet mondott Szőke Barna elnök a Badacsonyi Borfalvak Hegyközsége képviseletében.

 

A fotókat Deák Ferencné Andi készítette.
(Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye)

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.